fbpx

Goedkoper parkeren dan bij Q-Park Amsterdam Centraal

Voor een paar uur je auto parkeren in Amsterdam kan al snel erg prijzig worden. Tijdens je bezoek aan deze prachtige stad wil jij je natuurlijk niet druk maken over oplopende parkeerkosten. Kies daarom voor Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergarage vlakbij Amsterdam Centraal Station. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.

Parkeren bij het Amsterdam Centraal Station

Vanaf Parking Centrum Oosterdok is het maar acht minuten lopen naar het Centraal Station van Amsterdam. Vanaf hier stap je zo op de metro of tram richting het centrum. Of pak je de internationale trein naar Antwerpen, Brussel of Parijs. Parking Centrum Oosterdok is de perfecte locatie om te parkeren. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam.

Amsterdam Centraal Station

Het Amsterdam Centraal Station is een van de mooiste stations van Nederland en tevens ook een van de mooiste gebouwen in Amsterdam. Het bijzondere gebouw bestaat al sinds 1889 en is ontworpen door architect P.J.H. Cuypers en A.L. van Gendt. Het station telt dagelijks 250.000 bezoekers en is hiermee een van de drukste treinstations van Nederland.

duiven op het stationsplein amsterdam

Winkelen op Centraal Station

Centraal is niet alleen een trein-, tram- en busstation, je kunt er ook shoppen, eten en drinken. Zodra je door de poortjes loopt word je overladen met de leukste winkeltjes en horecagelegenheden. Zo scoor je een leuke outfit bij de Mango of Sissy-Boy, eet je verse Italiaanse pasta bij Julia’s of Aziatische gerechten bij Kyoto of Wagamama.

Biefstuk van Loetje op Centraal

Hou jij wel van een stukje vlees? Proef dan eens de biefstuk van Loetje Centraal. De klassieke biefstuk is gebakken in roomboter en wordt geserveerd in een laagje smakelijke jus, inclusief boterham om mee te dopen. Het restaurant ligt direct aan het stationsplein. In het voorjaar en de zomer kan je er dineren op het terras met een bijzonder uitzicht op het water. Liever geen biefstuk? Maak je geen zorgen. Loetje Centraal heeft buitenook andere smakelijke gerechten op de menukaart staan.

Het centrum in

Wil je vanaf het station naar het centrum van de stad? Lopend ben je er in 10 minuten. Vanaf het stationsplein rijden er veel trams en bussen richting het centrum van de stad. Voor reisadvies plan je jouw route snel en makkelijk via 9292.