fbpx

Milkshake Festival 2019 in Amsterdam

Milkshake Festival 2019 in Amsterdam

27 en 28 juli is het weer zover: het Milkshake Festival 2019. Dit jaarlijkse evenement is erg populair onder liefhebbers van dancemuziek en trekt een grote diversiteit aan bezoekers. Op het festival staan liefde, respect, tolerantie en vrijheid hoog in het vaandel. Iedereen mag komen zoals hij/zij/het is, iedereen wordt geaccepteerd. Het is dan ook een populair festival voor veel mensen uit de LGBTQ-scene. Parkeren bij het Milkshake Festival 2019? Zet je auto voordelig van vroeg tot laat bij Parking Centrum Oosterdok.

Line-up Milkshake Festival 2019

Het evenement is opgericht door de twee grootste clubs in Amsterdam: Air en Paradiso. Deze Amsterdamse clubs zijn populaire uitgaanslocaties in Amsterdam en er worden vaak grote feesten georganiseerd. Kortom: zij weten hoe je een goed feest organiseert! De muziek die op het festival wordt gedraaid, is voornamelijk dance. Het festival wordt gehouden in het Westerpark, vlak naast het centrum van de stad.

Anne-Fay in Westerpark

Anne-Fay is een bekende Amsterdamse artiest. Ze is van origine danseres, maar maakte onlangs haar solodebuut in zang. Na gezongen te hebben in het bekendste Gospel Koor van Nederland, ZO! Gospel Choir, heeft ze nog een tijdje in de band Cookachoo gezeten. Je kunt het optreden van Anne-Fay bijwonen op zaterdag 27 juli.

Doppelgang

Doppelgang bestaat uit een bijzonder duo. De tweelingbroers uit Noord-Holland zijn in 2012 begonnen met dj’en en zijn inmiddels ook internationaal doorgebroken met optredens in de Verenigde Staten en Engeland. De muziek die zij maken is een combinatie van disco, house en dance. Doppelgang staat op zaterdag 27 juli achter de draaitafels in het Westerpark.

Weten welke artiesten er nog meer aanwezig zijn op het Milkshake Festival? Bekijk hier de volledige line-up. De tickets voor het festival zijn helaas al uitverkocht op de officiële website, maar hou TicketSwap goed in gaten, want wellicht kan je hier nog een kaartje scoren!

Parkeren tijdens het Milkshake Festival 2019

Kom je met de auto naar het Milkshake Festival? Parkeer dan voordelig de hele dag in het centrum van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Je vindt de parking op het Oosterdokseiland, Oosterdokskade 154. Het Westerpark ligt op zo’n 3 km afstand van de parkeergarage. Geen zin om te lopen? Vanuit uitgang C sta je zo bij de bus en tram die je naar het festival gebied brengen. Je kunt je auto de hele dag parkeren voor een voordelige prijs. Wanneer je langer dan 5 uur parkeert, betaal je een vast laag tarief van van € 20.