fbpx

Parkeren tijdens Milkshake Festival 2022

30 en 31 juli vindt het Milkshake Festival plaats. Kom je met de auto? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur. Reserveer van tevoren en bespaar minimaal € 12,50 op het dagtarief.

Parkeren tijdens Milkshake Festival

Onze parkeergarage bevindt zich vlak naast het Centraal Station en is makkelijk te bereiken vanaf de ringweg. Vanuit hier kun je eenvoudig met bus 22 naar het Westerpark. Wil je zeker zijn van een laag tarief? Reserveer hier je parkeerplek voor maximaal € 25,-.

Milkshake Festival 2022

Op dit festival staan liefde, respect, tolerantie en vrijheid hoog in het vaandel. Het evenement is opgericht door de twee grootste clubs in Amsterdam: Air en Paradiso. Deze Amsterdamse clubs zijn populaire uitgaanslocaties in Amsterdam en er worden vaak grote feesten georganiseerd. Kortom: zij weten hoe je een goed feest organiseert! De muziek die op het festival wordt gedraaid, is voornamelijk dance. Het festival wordt gehouden in het Westerpark. Dit jaar staan onder andere Erwin Olaf, Vanessa van Cartier, Supernature, Kraft und Licht en Club Church op het programma. Meer informatie en tickets vind je hier.