fbpx

Parkeren tijdens Open Monumentendag in Amsterdam

Dit jaar vindt de Open Monumentendag in Amsterdam plaats op 9 en 10 september. Tijdens deze dagen openen meer dan 50 monumenten uit de stad hun deuren voor het publiek. Kom je met de auto? Parkeer dan voordelig in het centrum van de stad bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer online en betaal maximaal € 25,- voor een hele dag parkeren.

Open Monumentendag

De Open Monumentendag is gratis te bezoeken en wordt in diverse steden in Nederland georganiseerd. Het thema van dit jaar is: Levend Erfgoed. Wil je weten welke monumenten je allemaal kunt bekijken in Amsterdam? Bekijk hier de plattegrond.

met de auto naar Open Monumentendag in Amsterdam

Ga je met de auto? Parkeer dan centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Er zijn genoeg monumenten te bezoeken op loopafstand van de parkeergarage. Ga bijvoorbeeld naar Mediamatic, het NACO-huisje, het Havengebouw, de Tolhuistuin, het Grachtenpand of de Waag. Sluit de dag af met een drankje bij bijvoorbeeld Café Fonteyn of Poco Loco op de Nieuwmarkt.

Parkeertarieven

Midden in de binnenstad parkeren hoeft niet duur te zijn. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je namelijk al voor een vast maximaal dagtarief van € 45. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Lees hier meer over de tarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Foto header: Open Monumentendag