fbpx

Parkeren Tolhuistuin Amsterdam

Een geweldige plek in het centrum van Amsterdam: De Tolhuistuin. De Tolhuistuin is in zeven jaar uitgegroeid tot een cultureel, kunstzinnig en culinaire plek waar diverse disciplines samen komen. Naast een goed restaurant, zijn hier ook tentoonstellingen en concerten van bijvoorbeeld Paradiso te vinden. Zoek je een plek om te parkeren en wil je niet teveel geld kwijt zijn? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok en maak gebruik van het voordelige dag en avondtarief!  

Tolhuistuin Amsterdam

De Tolhuistuin is een bijzondere plek in Amsterdam Noord. Je pakt eenvoudig de veerdienst naar de andere kant van het water. In de Tolhuistuin worden veel diverse soorten evenementen georganiseerd. Er zijn tentoonstellingen, festivals en muziekoptredens. Ook beschikt deze locatie over een erg goed restaurant. Kortom, breng eens een bezoek aan deze unieke locatie en geniet van alles wat de Tolhuistuin te bieden heeft.

Meer informatie over de Tolhuistuin.

Parkeren bij de Tolhuistuin

Zoek je een plek om voordelig te parkeren in het centrum van Amsterdam? Zoek niet verder! Parking Centrum Oosterdok heeft namelijk ontzettend voordelige tarieven (vooral voor langparkeerders en avondparkeerders). De parking ligt direct naast het Centraal Station en op loopafstand van de veerdienst. Met 1.400 plekken is er voldoende plek om je auto te parkeren. Je parkeert bij Parking Centrum de hele dag voor € 20.

De parkeertarieven van Parking Centrum.