fbpx

De lekkerste steakrestaurants in Amsterdam

Het is weer Vaderdag. Vier je deze speciale dag met je vader in Amsterdam, maar weet je nog niet wat te gaan doen? Wij hebben drie steakrestaurants in het centrum voor je geselecteerd. Komen jullie met de auto? Dan parkeer je voordelig bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad.

Biefstuk in jus bij Loetje Centraal

Loetje, de naam heb je vast wel eens horen vallen. Dit populaire restaurant vind je op Stationsplein 10, naast het Centraal Station. Loetje staat vooral bekend om de smakelijke biefstuk. Het gezellige restaurant serveert fantastisch vlees in een heerlijke laag jus. Wanneer je biefstuk besteld krijg je er een snee wit- of bruinbrood bij om de geweldige sauzen mee op te dippen. Een populair gerecht bij Loetje is de biefstuk Bali, de pittige variant van de klassieke biefstuk in jus. Toch geen trek in vlees? Dan zijn er ook genoeg andere gerechten te bestellen.

Bekijk hier het menu van Loetje Centraal tijdens Vaderdag.

Argentijnse steaks bij Argentinos Restaurant San Thomas

Argentijnse steak, heerlijk! Argentinos is een populair steakrestaurant in het centrum van de stad. Je kunt hier genieten van veel verschillende soorten gegrild vlees met smakelijke bijgerechten. Het restaurant is van binnen sfeervol ingericht en heeft een echt Argentijnse feeling door de stoelen met koeienhuiden en de stierenkoppen aan de muur. Zo krijgt Vaderdag een exotischere sfeer. Populair zijn de spareribs, maar er staat nog veel meer lekkers op het menu. Het restaurant wordt goed beoordeeld en scoort hoog op de kwaliteit van het eten en de bediening. Argentinos Restaurant San Thomas ligt op de Warmoesstraat 7.

Neem een kijkje in het restaurant.

Alles op de broiler grill bij Eastwood

Op slechts vier minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok vind je het restaurant Eastwood, aan de Oosterdoksstraat 4. Het moderne, robuuste restaurant is een echte aanrader als je van gegrild vlees, vis of groenten houdt. Op de broiler serveren zij de lekkerste gegrilde gerechten zoals Australische Angus steak of de Eastwoord burger met gekarameliseerde Cevennes ui, cheddar kaas en bacon. Eastwood is een modern restaurant met veel verassende, creatieve gerechten. Naast de diverse gerechten heeft Eastwood ook een uitgebreide drankkaart met veel soorten bier, cider en sterke drank.

Bekijk hier de beoordelingen van eerdere bezoekers.

Goedkoop parkeren in hartje Amsterdam

Samen heerlijk dineren in Amsterdam is natuurlijk een heel leuk vaderdagcadeau! Maar als je met de auto naar Amsterdam gaat, kan het soms lastig zijn om een betaalbare parkeerplek te vinden. Gelukkig heeft Parking Centrum Oosterdok meer dan 1300 beschikbare parkeerplekken en ligt de parking midden in het centrum van Amsterdam. Naast de ideale ligging heeft Parking Centrum Oosterdok ook de meest voordelige parkeertarieven. Zo betaal je voor een dag parkeren slechts € 45.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.

Je kunt ons ook volgen op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van de leukste uitstapjes in het centrum van Amsterdam en de bereikbaarheid van de parking.