fbpx

Vaderdagtips: een dagje uit in Amsterdam

Binnenkort is het weer Vaderdag! Neem je vader mee naar onze hoofdstad voor een fijn dagje of avondje uit. Er is meer dan genoeg te doen in Amsterdam! Plan bijvoorbeeld een bezoek aan een zonnig terras, het museum, een lekker restaurant of bierbrouwerij. Over oplopende parkeerkosten hoef je je geen zorgen te maken. Je parkeert namelijk al vanaf 10 midden in het centrum. 

twee mannen in een bierbrouwerij

Wat geef ik mijn vader voor vaderdag? een aantal Vaderdagtips:

Ook een beetje laat met plannen? Met onze vaderdagtips plan jij last minute nog het allerleukste uitje voor jullie samen. 

Leer alles over bier bij Brouwerij ‘t IJ

Bij Brouwerij ’t IJ ben je aan het juiste adres als jij en je vader wat meer willen leren over bier. Boek een rondleiding door deze Amsterdamse brouwerij met afsluitend een goed verzorgde proeverij. 

Meer informatie over Brouwerij ’t IJ.

vader eet vlees in een restaurant met zijn zoontje op zijn schoot

Is jouw vader een echte vleeseter? Dineer samen in een steakrestaurant

Staat jouw vader ook in de zomer avonden lang in de tuin te grillen, maar heb je een hem vorig jaar als een BBQ-schort cadeau gedaan? Neem hem dan eens mee naar een steakrestaurant en laat het werk aan iemand anders over. Speciaal voor de barbecue-vaders hebben wij de drie lekkerste steak restaurants in het centrum van Amsterdam opgezocht. Alles wat je nu nog hoeft te doen is reserveren, naar Amsterdam rijden, parkeren bij Parking Centrum Oosterdok en genieten van een gezellige avond met je pa! 

Liever toch geen steak? Gelukkig zijn er ook genoeg andere restaurants in het centrum waar je heerlijk vegetarisch kunt lunchen of dineren. Benieuwd naar onze tips? Lees het hier

Wandelen, relaxen en Amsterdam ontdekken

Trakteer je vader op een drankje op een van de vele terrassen in Amsterdam. Bijpraten terwijl je uitkijkt over de grachten of het IJ, of terwijl je vanaf een dakterras uitzicht hebt over de hele stad? In Amsterdam kan het allemaal! Kijk voor onze terras-tips hier!

Goedkoop parkeren in Amsterdam

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zowel overdag als ’s nachts voor het laagste tarief van de gehele stad. Wanneer je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf 10 per 24 uur. 

Naast bovenstaande café’s en restaurants zit er in de buurt van de parkeergarage nog veel meer. Ook het centrum van Amsterdam is op loopafstand. Is jouw bestemming iets verder weg? Dan kan je alsnog goedkoop parkeren op het Oosterdokseiland en met het openbaar vervoer of huurfiets verder de stad inrijden. In de buurt van onze parking vind je bijvoorbeeld MacBike en OV-fiets op het centraal station (5 minuten loopafstand).

Meer informatie over onze tarieven.