fbpx

De Pannenkoekenboot

Wie houdt er nou niet van pannenkoeken. Tijdens een rondvaart op de Pannenkoekenboot mag je zoveel pannenkoeken eten als je wilt. Een bezoek aan De Pannenkoekenboot kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij De Pannenkoekenboot – Ms. van Riemsdijkweg

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Parkeer voor een vast laag dagtarief in hartje Amsterdam. Je betaalt slechts € 25,- per dag als je langer dan 6 uur bij ons parkeert.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

Iedereen houdt toch van pannenkoeken. Vaar mee met de Pannenkoekenboot en eet zoveel pannenkoeken als je wilt. Je vaart over het IJ, langs het Centraal Station en het nieuwe EYE filmmuseum. Deze boot is ideaal voor het hele gezin. Tip: ook leuk als kinderfeestje!

Adres en contactgegevens en routebeschrijving De Pannenkoekenboot

Meer informatie over De Pannenkoekenboot.