fbpx

Parkeren Andaz / Hyatt Prinsengracht

Heb je een of meerdere overnachtingen geboekt bij Andaz / Hyatt aan de Prinsengracht? En zoek je een parkeerplek? Let dan wel op de parkeerkosten, die kunnen namelijk in de buurt oplopen tot € 64,- per dag. Dat is onnodig duur! Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok, de voordeligste parking in het centrum van Amsterdam. 

Goedkoop parkeren bij hotel Andaz / Hyatt Prinsengracht.

Kom je met de auto naar Amsterdam? De Nederlandse hoofdstad staat bekend als een van de duurste parkeersteden van het land, maar niet als je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Onze parking is de goedkoopste van de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor € 25,- per dag (bij parkeren langer dan 6 en korter dan 24 uur). Wil je berekenen wat je exact kwijt bent voor het parkeren? Vul dan de online calculator in en voorkom verrassingen bij de betaalautomaat. Parking Centrum Oosterdok ligt naast het Amsterdam Centraal Station . Tegenover het station vertrekt de tram richting het hotel en alle bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Hotel in Amsterdam? Tip: Andaz / Hyatt Prinsengracht

Dit hotel ligt midden in de historische binnenstad van Amsterdam. Vanuit de elegant ontworpen kamers kijk je uit op de Grachtengordel. Ook de Jordaan en winkelstraten liggen op minder dan een kwartier loopafstand. Het interieur is ontworpen door de beroemde stylist Marcel Wanders en zijn voorzien van al het comfort. Het Vondelpark ligt op 10 minuten wandelen en om de hoek vertrekt het OV naar alle locaties die verder weg liggen. Kortom, hotel Andaz / Hyatt is een absolute aanrader!

Meer weten over de locatie Prinsengracht?

Boek meteen een kamer bij het hotel via Booking.com (die het hotel ook een aanrader vinden).