fbpx

5 hoteltips voor een weekend weg in Amsterdam

Wat is nu leuker dan een weekendje weg in eigen land? Amsterdam is daarvoor de perfecte plek, met goede hotels en genoeg leuks om te doen. Wij hebben een overzicht met toffe hotels. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je altijd in de buurt. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Overnacht aangenaam bij Hotel fine harmony

De kamers in Hotel Fine Harmony zijn licht, verzorgd en van alle gemakken voorzien. Daarnaast heb je vanuit het hotel een prachtig uitzicht, over de Oosterdoksgracht in het hart van Amsterdam. Vanaf het hotel loop je in 7 minuten naar het centraal station en 6 minuten naar de Nieuwmarkt, dé plek met leuke cafés en restaurantjes. Ook onze parking ligt op loopafstand van Hotel Fine Harmony, je loopt er in 9 minuten naartoe.

Doubletree by Hilton

Het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station is een modern hotel op loopafstand van onze parking, in maar 3 minuten loop je er naartoe. Het hotel biedt een fitnessruimte, een SkyLounge met fantastisch uitzicht over Amsterdam en een goed restaurant met zonnig terras en lokale producten. Bij Eastwood Beer & Grill is er voor ieder wat wils. Inchecken bij het DoubleTree by Hilton kan vanaf 15.00 uur, uitchecken kan tot 12.00 uur. Heerlijk rustig wakker worden dus.

NH Collection Amsterdam Barbizon Palace

In dit 5-sterrenhotel kom je echt helemaal tot rust door de prachtige ingerichte kamers en de geweldige locatie. Binnen enkele minuten ben je bij de Amsterdamse grachten, ook Parking Centrum Oosterdok ligt in de buurt. In 8 minuten wandel je vanaf onze parking naar dit hotel. Lekker eten kan hier ook, het ontbijtbuffet bestaat uit verse vruchtensappen, gebak, vleeswaren, kaas, fruit, yoghurt, broodjes en nog veel meer. Een lekker en gezond begin van de dag. Voor het avondeten kan je terecht bij restaurant Vermeer, een eetplek met een Michelinster. Het restaurant is open van woensdag t/m zaterdag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vermeer Amsterdam (@restaurantvermeer)

Mövenpick amsterdam

In het Mövenpick Amsterdam heb je een geweldig uitzicht over de stad en het IJ. Daarnaast kan je hier heerlijk ontspannen in de Health & Fitness Club, maak gebruik van de fitnessapparatuur en duik daarna even de sauna in. Nog een massage achteraf? Bij het Mövenpick kan het allemaal. Heerlijk eten kan hier ook, bezoek de lobby & lounge bar of ga eten bij het restaurant. Vanaf onze parking loop je in 10 minuten naar het hotel, dat maakt Parking Centrum Oosterdok dé ideale parkeerplek.

Grand Hotel Amrath Amsterdam

Je wandelt in 8 minuten naar het Grand Hotel Amrâth Amsterdam vanaf onze parking. In dit hotel heb je luxe hotelkamers met een historisch karakter. Er zijn nog veel meer opties om te ontspannen, je vindt hier twee sauna’s, een infraroodsauna, een stoomcabine, een verwarmd zwembad, een whirlpool en een fitness- en relaxruimte. In de Bar Lounge geniet je an een lekkere lunch of avondeten en zelfs een high tea is hier mogelijk. De opties zijn eindeloos, boek snel jouw kamer. 

Parkeren in de buurt van goede hotels

Spreekt één van deze hotels je wel aan? Boek dan snel een overnachting en kom naar Amsterdam. Parkeren doe je dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is veilig en op loopafstand van bovengenoemde hotels. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.