fbpx

De best bereikbare parking. Dat vieren we met jou!

We waren al de grootste, beste en goedkoopste parkeergarage in het centrum van Amsterdam, maar nu zijn we ook weer de best bereikbare. Dat komt omdat sinds vrijdag 24 mei de ODE brug naar Parking Centrum Oosterdok weer open is. Door de opening is de parking weer vanaf twee kanten makkelijk en snel aan te rijden; vanaf de Prins Hendrikkade (ODE Brug) en via de De Ruijterkade. Dat maakt het voor iedereen die een dagje naar Amsterdam gaat, nog eenvoudiger om een voordelige parkeerplek te vinden in het hart van de stad.

Met welke acties vieren we dit?

Gratis parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Om de heropening van de ODE brug te vieren, geeft Parking Centrum Oosterdok maar liefst 100 dagkaarten (t.w.v. € 45,-) weg. Het enige dat je hoeft te doen, is een selfie te plaatsen op Instagram of Facebook. In de selfie, die je maakt op de brug, tag je Parking Centrum Oosterdok. Als je profiel openbaar zichtbaar is, dan kan Parking Centrum Oosterdok je bericht zien en je informatie sturen om de dagkaart te verzilveren*. Wees wel snel, want alleen de eerste 100 ‘tags’ krijgen een gratis dagkaart.

Gratis elektrisch laden bij Parking Centrum Oosterdok

Elektrische voertuigen die tussen 1 juni en 8 juni 2024 parkeren in Parking Centrum Oosterdok worden gratis opgeladen. Als je tijdens deze periode je auto op een van de 136 elektrische laadplekken parkeert, wordt er 0 cent in rekening gebracht als je met je tag het opladen activeert.

Genoeg redenen dus om binnenkort weer eens naar het centrum van Amsterdam te gaan.

* Voorwaarden

  • De actie loopt van 27 mei 2024 t/m 10 juni 2024. De eerste 100 posts/stories worden vanaf 27 mei 2024 gerekend. De dagkaart is geldig voor 1 dag naar keuze, tot uiterlijk 31 december 2024.
  • De afzenders van de eerste 100 posts of stories ontvangen een privé-bericht.
  • De actie geldt alleen voor openbare profielen op Instagram en Facebook.
  • De tag in stories moet duidelijk zichtbaar in beeld te zien zijn. Voor posts is de tag in de beschrijving voldoende. Stories moeten voor de volledige periode van 24 uur online/zichtbaar blijven. Posts moeten ook minimaal 1 dag online staan.
  • Maximaal 1 dagkaart per kenteken.

Parkeren in Amsterdam neemt vaak veel tijd in beslag en kan duur zijn. Maar als je via de ODE brug naar Parking Centrum Oosterdok rijdt, bespaar je tijd én geld. De brug in het centrum van Amsterdam verbindt de Prins Hendrikkade met OosterDoksEiland.

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

Met 1.350 parkeerplekken vind je altijd een plek bij Parking Centrum Oosterdok! De parkeergarage heeft bovendien 136 elektrische laadplekken en is daarmee de grootste binnenstedelijke oplaadgelegenheid van Nederland. Het reguliere tarief van € 1,50 per 12 minuten is voordelig en met een maximum dagtarief van € 45,- ben je nergens goedkoper uit. Reserveer je online, dan kun je zelfs al dagkaarten bestellen voor € 10,- of € 25,-. Vanaf Oosterdokseiland ben je in een mum van tijd bij NEMO Science Museum, de 9 straatjes, Artis en het Scheepvaartmuseum. Vanaf de ring ben je binnen 8 minuten bij onze parking.