fbpx

Parkeren tijdens kerst in Amsterdam

Overal in de stad schijnen de kerstlichtjes en er zijn talloze restaurants waar je heerlijk kan dineren tijdens de kerstdagen. Kerstmis is begonnen in Amsterdam. Kom je met de auto naar de stad? Parkeer voordelig in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Je betaalt vanaf €10,- per dag, als je vooraf reserveert.

Kerstactiviteiten in Amsterdam

Tijdens de kerstdagen zijn er een heleboel leuke kerstactiviteiten in Amsterdam. Zo vind je 3 weekenden lang het grootste terras van Amsterdam in de Gashouder in Amsterdam West, met veel lekker eten en drinken en zelfs de mogelijkheid tot een dansje. Geniet van attracties en een show in het grote ijstheater tijdens het Amsterdamse Winterparadijs of geniet van leuke standjes en lekker eten en drinken bij Ice*Village.

Amsterdam Light Festival

Dit jaar is de twaalfde editie van het Amsterdam Light Festival. Ook tijdens de kerstdagen kan je prachtige verlichte kunstwerken bewonderen, deze staan aan tussen 17.00 – 23.00 uur. Je kan lopend gaan of met een rondvaartboot. De wandelroute is ongeveer 7 kilometer lang en deze begint bij Amsterdam Centraal Station.

heerlijk uiteten

Het is heerlijk smikkelen tijdens de feestdagen in Amsterdam. Reserveer bijvoorbeeld bij Grand Café 1884. Het moderne en sfeervolle restaurant is gevestigd in een prachtig oud pand aan het IJ. Bij restaurant De Compagnon geniet je van de Franse keuken, dit maakt het een van meest bijzondere en oudste restaurants van Amsterdam. Reserveer je plekje voor de feestdagen snel, voor het te laat is. Bij mediterraans restaurant Olijfje serveren ze verse Spaanse tapas en overheerlijke wijnen. Denk aan hummus, tzatziki, bladerdeegrolletjes met Turkse feta kaas, de Griekse dolmas en gepaneerde gamba’s.

Parkeren in het centrum van amsterdam

Ook tijdens de kerstdagen parkeer je voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Bovendien ligt onze parking op loopafstand van alle restaurants, het Amsterdam Light Festival en de kerstmarkten. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.