fbpx

Parkeren in Amsterdam tijdens de kerstvakantie

De kerstvakantie kom eraan! Ook dit jaar is er weer genoeg leuks te beleven in de hoofdstad. Kom je ook? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Bezoek een winters Muiderslot

Tijdens de kerstvakantie is er een heleboel leuks te doen bij het Muiderslot. Bezoek het kasteel en ontdek hoe het eruit ziet in winterse sferen. De zalen zijn winters aangekleed met mooi gedekte tafels en er zijn winterse activiteiten voor jong en oud. Het kasteel is iedere dag geopend in de kerstvakantie. Bekijk hier het volledige programma.

Het Muiderslot in Amsterdam met een blauwe lucht

Het Amsterdam Light Festival

Tijdens de elfde editie van het Amsterdam Light Festival is het thema ‘Imagine Beyond’. De wereld om ons heen is tijdelijk en kan ineens veranderen, dat hebben we afgelopen tijd extra goed ervaren. De 20 verlichte kunstwerken nemen je mee naar een andere wereld. Kijk door het licht en laat je fantasie gaan. Wat zie je? Ga mee op de reis en beleef het zelf.

Amsterdam-light-festival

naar de bios

Geniet tijdens de kerstvakantie van een heerlijke (kerst)film in één van de vijf Pathé bioscopen in Amsterdam: Pathé Arena, Pathé De Munt, Pathé City, Pathe Tuschinski en Pathé Noord. Hier draaien de leukste film voor jong en oud, het huidige filmaanbod vind je op de site van Pathé.

Rode bioscoopstoelen in een filmzaal

parkeren TIJDENS KERST in amsterdam CENTRUM

Bespaar op je parkeerkosten en parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op het Oosterdokeiland, naast Amsterdam Centraal Station. Dat maakt het de ideale uitvalsbasis. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.