fbpx

Parkeren in Amsterdam in de kerstvakantie

Vanwege de maatregelen moest er veel sluiten in Amsterdam, maar gelukkig is er nog genoeg leuks te doen. Ga jij naar onze hoofdstad in de kerstvakantie? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok, onze parking is goedkoop en veilig. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 5,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

De Stadswandeling 020

Zin om op ontdekkingstocht te gaan door Amsterdam? Maak De Stadswandeling 020. Dit is een veilig uitje, waarbij je restaurants en café’s langsgaat en de lokale ondernemers steunt. Je krijgt een routekaart, pubquiz en goede deals bij lokale horecaondernemers. De wandeling duurt ongeveer twee uur (afhankelijk van hoe snel je loopt). Meer informatie vind je op de website.

oesters-wandelen-horeca-amsterdam

Het Amsterdam Light Festival

Dit jaar is de tiende editie van het Amsterdam Light Festival en ook dit jaar zijn er weer twintig kunstwerken verlicht rondom de Amsterdamse grachten. Het jubileum wordt gevierd met een terugblik op de meest bijzondere werken van vorige edities, ook zijn er natuurlijk nieuwe werken te zien, die speciaal voor deze editie zijn gemaakt. Op dit moment zijn de werken te bewonderen tussen 17.00 – 22.00 uur, je kan deze alleen wandelend of door middel van een pleziervaart bewonderen. Deze tijden kunnen wijzigen, hou daarvoor de website in de gaten.

Amsterdam-light-festival

Wandelen langs lichtjes

Dat alles in het centrum van Amsterdam nu dicht is, betekent niet dat het niet verlicht is. Maak een wandeling door het centrum en ga langs de mooiste verlichte plekken. Begin bijvoorbeeld bij de Bijenkorf, deze gevel is prachtig verlicht. Wandel daarna door naar boekhandel Scheltema. Uitgekeken? Wandel dan naar de Utrechtsestraat, hier is het net winter wonderland, met alle prachtige lampjes die hier hangen. Je wandeling sluit je na de Amsterdamse grachten af op de Magere Brug. Een verlichtende wandeling in deze donkere tijd.

Magere-brug

voordelig parkeren in centrum amsterdam

Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten door te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Onze voordelige parkeerlocatie ligt op het Oosterdokeiland, naast Amsterdam Centraal Station. Wanneer je langer dan vijf en korter dan 24 uur parkeert, betaal je slechts € 37,50. Meer informatie over onze parkeertarieven vind je hier.