20

Voor 24 uur parkeren

bij de voordeligste parkeergarage van Nederland

Voor 24 uur parkeren

Welkom bij de parkeergarage

Parkeren tijdens kerstvakantie Amsterdam

Van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019 is het kerstvakantie. Alle scholen zijn vrij en overal in Amsterdam zijn leuke activiteiten, festivals en evenementen te vinden of je nu zin hebt in feestelijke theatervoorstellingen, circusoptredens en leerzame tentoonstellingen. Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeren in de binnenkant hoeft niet duur te zijn. Zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok: de voordeligste parkeergelegenheid in het centrum van de stad.

Naar de film in Amsterdam

Tijdens de kerstvakantie is in veel bioscopen en speciaal filmprogramma te vinden. Overdag draaien de leukste kindervoorstelling en grappige familievoorstellingen. Op maximaal 30 minuten loopafstand van Parking Centrum Oosterdok liggen EYE filmmuseum, The Movies, Pathé Tuschinski en Pathé De Munt. Vind je een half uur te ver lopen, dan vertrekt ook het openbaar vervoer om de hoek van Parking Centrum Oosterdok. Zo ben je lekker snel bij je favoriete filmlocatie.

Benieuwd naar het filmprogramma in Amsterdam? Klik dan hier verder.

Luxe uit eten

Ben je op zoek naar een leuke plek om een fancy uit eten te gaan? In Amsterdam zijn ontzettend veel toprestaurants te vinden. Heb je wat meer te besteden? Dan hebben wij wellicht enkele goede tips voor je. &Moshik is een tweesterrenrestaurant om de hoek van Parking Centrum Oosterdok. Overal wordt het restaurant beloond met geweldige reviews en complimenten voor de vernieuwde gerechten. Bij Restaurant Vermeer proef je de gerechten van Chris Naylor. Deze sterrenchef serveert robuuste gerechten met pure smaken. En bij The Duchess geniet je in een luxe sfeer van Franse, Italiaanse en Mediterraanse gerechten. Deze prachtig ontworpen locatie is de ideale plek voor een romantisch diner voor twee.

Meer weten over goede restaurants in Amsterdam? Bekijk hier reviews op TripAdvisor.

Met de auto naar Amsterdam? Hier parkeer je voordelig

Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten door te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Onze voordelige parkeerlocatie ligt op het Oosterdokeiland, naast Amsterdam Centraal. Je wandelt vanaf hier in slechts enkele minuten de historische binnenstad in, of pakt het openbaar vervoer dat om de hoek vertrekt. Wanneer je langer dan vijf en korter dan 24 uur parkeert, betaal je slechts € 20. En wanneer je een late film pakt en pas na 21:00 binnenrijdt, betaal je het Night Time Tarief. Dat betekent parkeren voor slechts € 6!

Meer informatie over onze parkeertarieven vind je hier. Of bereken je prijs vooral met de online calculator.

Op de hoogte blijven van activiteiten in Amsterdam? Volg ons op Facebook!