fbpx

Weekendje weg? Naar Amsterdam!

Dat we niet op vakantie kunnen, betekent niet dat we geen citytrip kunnen maken: gewoon in eigen land! Wij hebben de leukste verblijven op een rijtje gezet, ideaal om van Amsterdam te genieten!

hotel Fine harmony

Hotel Fine Harmony kijkt uit op de Oosterdokgracht en ligt in het hart van Amsterdam. Kwaliteit en service: daar draait het om bij Hotel Fine Harmony. Met lichte, opgeruimde en comfortabele kamers, is dit hotel dé perfecte plek als je de stad wilt verkennen.  Bezoek de website van Hotel Fine Harmony om te reserveren.

Hotel roemer

Dit hotel is één van Amsterdams best bewaarde boutique hotel geheimen. Hotel Roemer – vernoemd naar de Nederlandse dichter Meneer Visscher – maakt al meer dan tien jaar deel uit van de Vondel Hotels collectie. Het is gevestigd in een iconisch 18e-eeuws herenhuis waar de historische details bewaard zijn gebleven. Aan de rand van de grachtengordel – om de hoek van het Vondelpark en het Leidseplein – dient het hotel als een perfecte thuisbasis voor het ontdekken van de stad. De Honesty Bar en privé-binnentuin dragen hun steentje bij aan het home-away-from-home gevoel. Een fijne plek om aan de stadsdrukte te ontsnappen en toch midden in het bruisende centrum te verblijven. Bezoek de website van Hotel Roemer om te reserveren.

doubletree by hilton

Het DoubleTree by Hilton is gelegen op een premium locatie op het Oosterdokseiland, in het historische stadscentrum vlak naast Amsterdam Centraal Station. Dit lichte, moderne hotel ligt op het Oosterdokseiland in het bruisende hart van Amsterdam, op loopafstand van de mooiste bezienswaardigheden van de stad, zoals het Nemo Science Museum, het Anne Frank Huis, het Scheepvaartmuseum en heel veel anderen plekken. DoubleTree biedt elegante, moderne kamers op een ideale locatie. De kamers bieden uitzicht over het IJ en het centrum van Amsterdam. Uiteraard zijn ze van alle gemakken voorzien.  Vrijwel alle bezienswaardigheden in het centrum zijn te voet goed te bereiken. Op minder dan twee minuten wandelen van het hotel kun je de tram of de metro nemen. Bezoek de website van Doubletree om te reserveren.

Parkeren bij parkingcentrum oosterdok

Kom je met de auto? Geen punt. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de tours. Onze ruime parkeergarage is de grootste parkeergelegenheid van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Ook elektrische wagens kunnen voordelig bij ons parkeren en tegelijk de accu opladen aan een van de 60 oplaadpunten.

Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren. Je kunt ook een dagkaart reserveren, dan ben je nog voordeliger uit. Als je een dagkaart reserveert, parkeer je al vanaf € 10,- per dag in onze parkeergarage. Heel gemakkelijk, in het centrum van Amsterdam. Een hele dag zorgeloos parkeren op loopafstand van de Bijenkorf. De parkeertarieven van Parking Centrum.