fbpx

Goedkoper parkeren dan bij parkeergarage Q-park Byzantium

Zoek je een plek om voordelig te parkeren in Amsterdam vlakbij Paradiso, het Vondelpark of Rijksmuseum? Wellicht kom je dan uit bij parkeergarage Q-park Byzantium. Wist je dat parkeren hier veel duurder is dan bij parking Centrum Oosterdok? Bespaar op je parkeerkosten en reserveer je parkeerplek bij Parking Centrum Oosterdok. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45,- voor 24 uur parkeren.

Parkeren in Amsterdam-Centrum

Amsterdam staat bekend als dure parkeerstad. Veel mensen mijden de stad daarom met de auto, maar parkeren in hartje Amsterdam is voordeliger en makkelijker dan je denkt. Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok, een parking in het centrum van de stad. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Paradiso

Breng een bezoek aan een van de meest beroemde poppodia van Nederland: Paradiso. Hier zijn veel concerten, clubavonden en festivals. Voor iedere muziekliefhebber is hier een geschikt concert te vinden, zeker voor mensen die van indiepop of hiphop houden. In de unieke ambiance treden zowel grote namen als nieuw talent op. Check de website voor het programma. Vanaf Parking Centrum Oosterdok ben je met het openbaar vervoer in 18 minuten bij Paradiso.

Parkeren bij het Vondelpark

Het Vondelpark biedt voor elk wat wils. Er zijn verschillende leuke horecagelegenheden te vinden. In het Vondelpark Openluchttheater kun je elk jaar vanaf mei tot en met september gratis genieten van uiteenlopende concerten, theater-, dans-, comedy- en jeugdvoorstellingen. Voor kinderen zijn er diverse speeltuintjes en een kinderspeelvijver. Ook kun je in het Vondelpark heerlijk hardlopen, fietsen, tennissen of bootcampen.

Parkeren bij Rijksmuseum

Naast muziek en natuur heb je in het centrum van Amsterdam ontzettend veel musea. Een van de meest beroemde musea is het Rijksmuseum. Het klassieke gebouw, gebouwd in 1876, huisvest het grootste museum van Nederland. Plan je bezoek via de website van het Rijksmuseum en koop daar direct je toegangskaartje, zo voorkom je wachttijd.

nachtwacht in het rijksmuseum