fbpx

Vijf tips voor Valentijnsdag 2020 in Amsterdam

Het is weer februari en dat betekent chocola, rode rozen en liefde! Wil jij je geliefde verassen met een romantische dag in Amsterdam? Op Valentijnsdag is er veel te beleven in onze hoofdstad. Wij hebben een aantal mooie plekjes voor je op een rij gezet. Fijne Valentijn!

Magere Brug blijkt een echt liefdesfenomeen

Wil je voor altijd bij elkaar zijn? Zoen elkaar op of onder de Magere Brug. De brug staat erom bekend dat wanneer je, je geliefde zoent op deze plek je voor altijd bij elkaar zal blijven. In de avond is het ook een prachtige plek om samen een mooie foto te maken. De brug is dan verlicht en straalt enorm veel romantiek uit. Of het verhaal waar is of niet, ontdek het op deze ultieme liefdes locatie!

Trouwen voor één dag in Amsterdam

Als je samen met je grote liefde iets geks wilt doen ben je hier aan het goede adres. In een van de 9 straatjes van Amsterdam kan je namelijk trouwen voor één dag. Een trouwjurk, nep ringen, trouwfoto’s en geloftes. Het kan allemaal. En de scheidingspapieren, die liggen gelijk klaar! En mocht je nou al gelukkig getrouwd zijn, kan je uiteraard ook jullie geloftes vernieuwen of jouw huwelijk vieren! Vanaf de parking is het met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Het enige wat jij hoeft te doen is een reservering maken en zij regelen de rest voor je.

Filmhuizen en Bioscopen

Amsterdam zit vol met interessante filmhuizen en bioscopen. Om een voorbeeld te pakken het Eye Filmmuseum. Wie vindt het nou niet fijn om even lekker tegen elkaar aan te kruipen en een film te kijken. Bij het filmmuseum kan je vooraf een drankje doen of lekker wat eten. Dit kan natuurlijk ook achteraf. Er is een breed aanbod aan films. Ga mee in de tijd en kom meer te weten over de geschiedenis van film en filmapparaten. Pak vanaf de parking de veerboot naar de overkant, dat kan al een mooi begin zijn van de date!

Uit eten met Valentijnsdag in Amsterdam

Uit eten is altijd een goed idee, samen kletsen onder het genot van heerlijk eten. We hebben enkele toppers op een rij gezet om jouw avond tot een culinair feestje te maken.

Een van de beste restaurants van Amsterdam: Choux

Op zo’n liefdevolle dag als deze kijk je maar al te graag naar jouw geliefde. Met sfeervol kaarslicht en heerlijk eten wordt dat alleen maar beter. Onze eerste suggestie is dan ook; ga uit eten! Choux is de perfecte plek om tijdens een heerlijk diner te genieten van elkaar. In de Gault&Millau guide wordt er erg enthousiast gesproken over het restaurant en staat het in de top 20 van beste restaurants, culinair genieten dus!

ETEN BIJ KAARSLICHT IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM BIJ BISTROT NEUF

Ga met je geliefde uit eten tijdens Valentijnsdag bij Bistrot Neuf. In het centrum van Amsterdam kun je bij dit restaurant genieten van de heerlijkste gerechten uit de Franse keuken. Bestel bijvoorbeeld de ballotine van parelhoen, krokante polenta en cranberrysaus of de gebonden champignonsoep met dragon. Hapjes delen mag!

Een speciaal Valentijnsmenu bij Stan & Love

Tijdens Valentijnsdag veranderd Stan & Co in Stan & Love. Je kunt hier terecht voor een heerlijk sharing diner, speciaal gemaakt voor deze romantische dag. De avond zit vol met lekker eten, liefde en vanaf 17:00 ook livemuziek tot in de latere uurtjes. Reserveer snel voor jouw unieke Valentijnsdag!

Parkeertarieven Parking Centrum Oosterdok

Geniet samen van Valentijnsdag en parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok voor een betaalbaar dagtarief van € 20 of een reserveringstarief vanaf  € 5,-. Voorkom hoge kosten en parkeer je auto in het goedkoopste parkeergarage van Amsterdam!